Ești media celor cinci oameni cu care îți petreci cea mai mare parte din timp

„Ești media celor cinci oameni cu care îți petreci cea mai mare parte din timp” – spune John Maxwell.

Care sunt acei cinci oameni în cazul tău? Cum se reflectă influența lor asupra ta? Care este anturajul tău ideal? Cum faci să devină real?

Suntem fiecare dintre noi sisteme unice de rezonanță. Oamenii și situațiile pe care îi/le atragem sunt oglinda vie a rezonanțelor noastre. Vestea bună este că alegerea și cultivarea rezonanțelor pe care ni le dorim se află pe deplin și fără echivoc în puterea noastră (și nu costă nici timp și nici bani să ne înzestrăm oricând și oricât cu acele frecvențe, registre de vibrație în care vrem să ne petrecem viața – și nu este nimic paranormal în asta dar poate fi magic :)…). În aceste alegeri ale noastre de a rezona rezidă atitudinile, comportamentele și apoi rezultatele noastre – ”îmi puteți lua totul, dar nu puteți lua raiul din mine”, nu-i așa?

Cu toții ne dorim – sunt sigură – o lume mai bună în care să ne trăim viețile și să ne împlinim aspirațiile. Însă nu sunt sigură că toată lumea agreează îndemnul – devenit celebru – al marelui om care a fost Mahatma Gandhi – și anume ”fii tu schimbarea pe care o vrei în lume”… Ce mai știu sigur însă este faptul că fiecare dintre noi ne dorim o stare de sănătate mai bună pe care să o menținem pentru totdeauna – și o lume sănătoasă ar fi deja o lume mai bună, nu-i așa?

Tuturor ne prinde bine să ne preocupăm de condiția trupului nostru. Indiferent daca ai sau nu probleme de sănătate exercițiile de yoga din programul Yin-Joy Yoga Practice se adresează în primul rând bunei funcționări a coloanei vertebrale, a sistemului nervos și a organelor interne. 

Programul Yin-Joy Yoga Practice este un program care facilitează – pe lângă redobândirea sănătății și a echilibrului lăuntric, deprinderea stărilor de relaxare, de odihnă activă concomitent cu amplificarea capacității de focalizare a atenției. 

Eu am descoperit în urmă cu treizeci de ani această practică prin care am deprins să creez în mine acele rezonanțe care să îmi aducă rezultatele dorite – fie că este vorba de sănătate, de relații, de valori sau resurse. Și dacă și tu îți dorești oameni diferiți și rezultate diferite în viața ta eu te invit cu toată căldura să accesezi cu încredere site-ul meu www.ramonacraciun.ro unde vei putea alege bonusul oferit cadou cu care rezonezi cel mai bine 🙂 și/sau oricare dintre programele mele online pentru bunăstarea minții, a trupului și a spiritului.

Și poate următorul chestionar te ajută să te edifici:

1. Pe o scală de la 1 la 10, cât de mulțumit ești de starea ta actuală de sănătate? (1 reprezintă minim, 10 reprezintă maxim).

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10

2. În ce măsură consideri că există o legătură între starea de sănătate pe care o reflectă  organismul tău și controlul emoțiilor tale? (1 reprezintă minim, 10 reprezintă maxim).

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10

3. Care este starea de spirit cea mai necesară de cultivat pentru tine în această etapă a vieții tale? 

…………………………………………… 

4. În ce măsură consideri că există o legătură între starea ta de sănătate și o disciplină practicată constant și care acționează asupra coloanei tale vertebrale și implicit asupra centrilor nervoși   situați de-a lungul ei, asupra funcțiilor organismului tău, asupra sistemului osteo-articular,   digestiv, respirator, circulator? (1 reprezintă minim, 10 reprezintă maxim).

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10

5. În momentul prezent, creșterea capacitatii tale de focalizare a atenției consideri că te-ar ajuta:

a. deloc   b. puțin   c. mult   d. foarte mult

5. Cum consideri că va arăta în viitor (peste 5 sau 10 ani) starea ta de sănătate dacă nu vei interveni în mod conștient și intenționat asupra ei de pe acum, urmărind să îți restabilești   echilibrul funcțional apelând la resursele tale interioare? (1 reprezintă minim, 10 reprezintă maxim).

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10

6. În ce sferă a vieții tale ai nevoie în prezent de mai multă energie?

a. fizic   b. mental   c. emoțional (afectiv)   d. spiritual

7. În ce măsură resimți în prezent nevoia de a fi și de a acționa mai relaxat, mai destins? (1 reprezintă minim, 10 reprezintă maxim).

1   2   3   4   5   6   7   8   9   10

Notă:

– dacă răspunsurile tale la aceste întrebări însumează o valoare cuprinsă între 0 și 24 se pare că este necesară în cazul tău o reevaluare a importanței pe care o acorzi stării tale de sănătate și a impactului pe care o are aceasta asupra calității vieții tale și a gradului tău de mulțumire față de rezultatele tale – și pentru aceasta îți recomand să accesezi unul din bonusurile oferite cadou pe ramonacraciun.ro pentru a-ți alege apoi programul cu care rezonezi cel mai bine și care îți este cel mai necesar în această etapă; vei găsi acolo și o ședință de yoga oferită cadou.

– dacă răspunsurile tale la aceste întrebări însumează o valoare cuprinsă între 25 și 50 – acest lucru spune despre tine că ești o persoană care înțelege valoarea sănătății reflectată în toate planurile ființei și îți recomand – pentru a atinge următorul nivel de conștientizare și de valorizare a resurselor tale – să accesezi – pe www.ramonacraciun.ro – programul ”Yin-Joy Yoga Practice – curs practic de yoga tradițională” – un program online care presupune accesarea câte unei ședințe noi de yoga în fiecare săptămână (accesul rămânând deschis non-stop pe toată durata abonamentului), ședință care conține un exercițiu nou de fiecare dată, materiale descriptive care conțin indicații, contraindicații și beneficii ale exercițiilor și întâlniri online dedicate aprofundării și răspunsurilor la întrebări.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top